BEHÖVER DU HJÄLP?

FAQ

Vad kostar Hairtalk?

Exakt pris är svårt att säga då det beror helt på vad du är ute efter för längd, hur många fästen som behövs och hur mycket hår. Se under rubrik SALONGER och ta kontakt med en salong som passar dig. På hairtalk.se kan du få en gratis digital konsultation. 

Hur länge håller Hairtalk?

Detta beror på hur väl du sköter om ditt hår och om du följer skötselråden och använder Hairtalks egna produkter för bästa resultat. Efter ungefär 6 till 8 veckor bör du sätta om din hårförlängning för att det ska hålla så bra som möjligt utan att köpa nytt hår. Detta kan du göra minst 3 gånger innan du behöver köpa nytt hår. Du erhåller 21 veckors garanti på ditt Hairtalk hår. 

Vad är Hairtalk gjort av?

Allt hår från Hairtalk är etiskt handlat, dvs rättvist för alla parter – vilket gör att du kan bära ditt hår med stolthet.

Vilka kändisar har Hairtalk?

Hairtalk är väldigt populärt och har varit de senaste åren men några skönhetsikoner som vi känner till väl som använder Hairtalk är bland annat Bianca Ingrosso, Petra Tungården och Isabella Löwengrip!

Kan man färga Hairtalk?

Att färga Hairtalk är inte att rekommendera då det är lätt att färgen fastnar i fästena. Som tur är erbjuder Hairtalk 65 olika färger med möjligheter att kombinera olika färger samt hårdelar för slingeffekter. Med andra ord kan du skapa exakt din unika färg utan att behöva färga det själv. Hur bra!