MARKNADENS MEST SKONSAMMA EXTENSIONS

Hairtalk är världens första tejpextensions som grundades i Tyskland 2005 och finns nu i över 50 länder.  Det som gör Hairtalk väldigt unikt är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Men även att håret är av högsta kvalité och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val.

HAIRTALKS VÄRLD AV MÖJLIGHETER!

Som kund kan man alltid känna sig trygg genom att välja Hairtalk. Det är endast auktoriserade frisörer som kan genomgå Hairtalks utbildning som leds av experter inom området. Allt för att kvalitetssäkra att produkten används korrekt. Vi är väldigt stolta över att jobba tillsammans med Sveriges ledande frisörer och salonger. 

HAIRTALKS VÄRLD AV MÖJLIGHETER!

Möjligheterna är verkligen oändliga med hjälp av Hairtalk. Vill du förlänga, förtjocka, ge håret mer stadga eller göra en färgförändring? Gör en grundlig konsultation hos din frisör för att kunna få just ditt drömhår! Har du precis gått igenom en cellgiftbehandling eller lider av hårsjukdomen alopecia? Då ska du kolla efter ”A” symbolen under fliken ”Hitta salong” för att finna de frisörer som gått vår Advanced utbildning för hårdelar.