NYHETER

TRIO FULL SIZE STARTKIT

Hairtalk Shampoo är ett fantastiskt fuktgivande schampo som är speciellt framtagen för Hairtalks skonsamma fästen. Schampot är milt och skonsamt mot hårbotten och rengör enkelt och smidigt utan att förstöra tejpen.

NYLONBORSTE LARGE

Vår specialutvecklade borste för extensions som skonsamt reder ut ditt hår. Ett måste för dina hairtalkextensions.

DETANGLER 200 ML

Hairtalk Detangler är den perfekta sprayen för trassligt hår. Hjälper enkelt och smidigt att reda ut håret utan problem! Håret behålls återfuktat och välmående.

CONDITIONER SPRAY 200ML

Hairtalk conditioner är en fantastisk fuktgivande värmeskyddande spray som kan användas dagligen för vackert hår. Sprayen hjälper till att fräscha upp håret mellan tvättarna utan problem!

SCHAMPO

SHAMPOO 250 ML

Hairtalk Shampoo är ett fantastiskt fuktgivande schampo som är speciellt framtagen för Hairtalks skonsamma fästen. Schampot är milt och skonsamt mot hårbotten och rengör enkelt och smidigt utan att förstöra tejpen.

INTENSIVE SHAMPOO 200 ML

Till skillnad från Hairtalk shampoo som är något mildare är Intensive shampoo är ett intensivshampoo som tvättar rent dina tejpfästen ordentligt och får bort produktbeläggningar som lätt bildas runt extensions.

SILVER SHAMPOO 250 ML

För blonderat eller grått hår. Neutralisera oönskade gula toner i håret. Vitt och vitblont hår får en diskret silvrig glans.

BALSAM

BALSAM 250 ML

Hairtalk Balsam är ett Leave-In Balsam som hjälper till att reda ut håret skonsamt och smidigt. Har egenskaper att skydda håret mot värme för ett friskt och välmående hår som du kommer att älska!

BALSAM MINI 50 ML

Hairtalk Balsam är ett Leave-In Balsam som hjälper till att reda ut håret skonsamt och smidigt. Har egenskaper att skydda håret mot värme för ett friskt och välmående hår som du kommer att älska.

BLOND BALSAM 200 ML

Hairtalks Blond Balsam skyddar ditt hår från missfärgningar. Efter shampoonering applicerar du balsamet i fuktiga längder. Blond balsam ska alltid sköljas ur noggrant. Använd aldrig Blond Balsam tillsammans med Shampoo +

INPACKNING

REPAIR CREME 250 ML

Denna fuktgivande inpackning från Hairtalk används för att mjukgöra och ge näring till håret. Ger en vacker och hälsosam glans som också gör håret mer lätthanterbart. Använd minst en gång i veckan och upplev magi för håret.

REPAIR MASQUE PLUS

Repair masque + är en inpackning som ger ditt hår en klarare färg och motverkar missfärgningar samtidigt som den ger ditt hår den fukt det behöver.

ÖVRIGA

TREATMENT FLUID 50 ML

Hairtalk Treatment Fluid är en mjukgörande och fuktgivande hårolja som ger håret en fantastisk glans. Innehåller värmeskydd som skyddar håret mot skadlig värme för ett friskt och vackert hår varje dag.

PRODUKTPAKET 7 DELAR

Produktserien är specifikt framtagen för dina Hairtalk extensions. Serien är vårdande och fuktgivande som gör att du bevarar din kvalité, omsättning efter omsättning. För att din garanti ska gälla bör du använda Hairtalks produktserie.