HITTA DIN SALONG

VÄSTERÅS

Mimergatan 4, Västerås

År 2007 slogs dörrarna upp för Harmoniq salong vid Mimerporten. Hos Harmoniq salong får du hela paketet med allt ifrån auktoriserade terapeuter, proffsiga frisörer, makeupartister samt nagelterapeuter. Salongen topp renoverades år 2020 och bjuder på en lugn, lyxig och harmonisk stämning med den klassiska industriella inredningen.

STOCKHOLM

Birger Jarlsgatan 33, Stockholm

På Björn Axen finner duktiga frisörer som erbjuder det mesta inom hår och hårvård samt makeup. På deras salong på Birger Jarlsgatan 33 möts du av en varm atmosfär och en glad energi. I anslutning till salongen finns en generös shop med hårvårdsprodukter samt ett lyxigt chambre separée.

GÖTEBORG

Kungsgatan 63 & Kungsgatan 38, Göteborg

För två år sedan öppnade Creative Headz efter 15 år i branschen ytterligare två salonger i Göteborg, båda på Kungsgatan. De erbjuder de mesta inom hår med en touch an rock’n’roll.

MALMÖ

Kattsundsgatan 18, Malmö

Vassa strå finner du i centrala Malmö där du hittar de flesta hår-, hud och massagebehandlingar. De använder sig av produkter som Davines, Kevin Murphy, Matrix och Exuviance. De erbjuder även ett stort utbud av olika varumärken till försäljning.

UPPSALA

Torngatan 44 E, Uppsala

FRANS hår och still erbjuder en sober och modern miljö där deras skickliga frisörer utför en rad olika behandlingar. De prioriterar kvalité högt och säkerställer alltid att du är nöjd med din behandling av deras licensierade frisörer.

ÖREBRO

Kungsgatan 27, Örebro

Kliver Erikssons grundades år 2019 av syskonen Ida Kilver och Filip Eriksson med visionen om en high-end salong som andas kvalité och passion. Här möter du ett proffsigt team med frisörer som älskar sitt jobb.